Over ons

Welkom bij -GSM Berkel

GSM Berkel is de specialist in gemeente Lansingerland op het gebied van reparaties van smartphones, tablets en laptops. In onze geheel nieuwe winkel verkopen wij ook refurbished iPhones en losse toestellen. Op zoek naar een nieuw abonnement met of zonder toestel? Ook dan kunnen we u verder helpen. Alle landelijke aanbiedingen en abonnementen van de bekende providers kunt u bij ons afsluiten in de winkel. Het grote voordeel hiervan is dat u profiteert van de online aanbieding maar de service geniet die u kunt verwachten van een winkel. GSM Berkel is de plek voor alles wat met uw telefoon of tablet te maken heeft.

U vind ons aan de Herenstraat 24 in Berkel en Rodenrijs

icon 01 2

Tevreden Klanten

27816

icon 02 2

Verkochte telefoons

17654

icon 03 2

Gerepareerde Telefoons

28579

icon 04 2

Jaar ervaring

12

IMG_5080 e1537531487254

Thierry Steenweg

Ik ben in 2011 begonnen als weekendhulp bij The Phone House in Berkel centrum. Zeker in het begin heb ik het daar ontzettend naar mijn zin gehad, niet alleen door mijn collega's maar zeker ook door de klanten. Toen The Phone House op een gegeven moment weg ging uit Berkel kwam daar 't Telecomhuys voor terug. In de drie jaar dat ik voor 't Telecomhuys werkte heb ik net als bij The Phone House met veel plezier mensen geholpen met het uitzoeken van hun nieuwe telefoon en met het leveren van de service die hier bij komt kijken. Het contact met de klanten is wat mijn werk leuk maakt en ook leuk houdt. Bij GSM Berkel ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van accessoires, abonnementen en toestellen. Ook krijg ik de kans mij te ontwikkelen in de reparaties van telefoons en tablets.

IMG_5176 e1537971115545

Dennis de Hoog

IMG_5081 e1537531985634

Karin Hartman

Hoi ik ben Karin woonachtig in Berkel en Rodenrijs en voor vele een bekend gezicht. Na jaren gewerkt te hebben als verkoop medewerker bij diverse bedrijven in en om Berkel heb ik nu mijn draai gevonden bij GSm Berkel. Ik heb sinds jongs af aan al interesse in telecom producten en volg ook de lanceringen van nieuwe toestellen op de voet. Daarnaast vind ik het super leuk om in de winkel te staan en klanten te helpen om een geschikt toestel, met of zonder abonnement, te vinden.