Smartwatch reparatie

Smartwatch reparatie

Problemen met uw smartwatch? Gaat hij niet meer of maakt hij geen verbinding meer? Of misschien heeft u wel een barst in het scherm van uw smartwatch? Hoe groot of klein het probleem ook is, GSM Berkel biedt de oplossing. Bij GSM Berkel kunt u uitstekend terecht voor de reparatie van smartphones, tablets, laptops en dus smartwacthes. Wij zorgen ervoor dat u weer snel op weg geholpen wordt. Afhankelijk van het probleem kunt u wachten in onze winkel onder het genot van heerlijke koffie. Heeft u beperkte tijd? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Voor het repareren van smartwatches kunnen we helaas geen vaste prijslijst afgeven. Wij raden dan ook altijd aan om eerste het contactformulier in te vullen of ons te bellen. Hierna kunnen wij een indicatie afgeven wat de kosten zullen zijn. Uiteraard kunt u ook altijd langskomen tijdens openingstijden in onze winkel in Berkel & Rodenrijs.

 

Wij voeren in ieder geval reparaties uit aan de volgende horloges:

iWatch Sport
iWatch Stainless Steal
Samsung Galaxy Gear 2 Neo
Samsung Galaxy Gear 2
Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear Fit

Heeft u een ander merk dan hierboven vermeld, ook dan zijn er mogelijkheden om de reparatie uit te voeren. Wij vragen u dan met de smartwatch langs te komen in de winkel of foto’s op te sturen via het formulier op deze pagina.