Abonnement

Verlengen of overstappen - Abonnement of Sim only

Iedereen kan bij ons verlengen of overstappen van abonnement. Ook als u uw abonnement niet bij ons heeft gekocht of afgesloten.

Wilt u een nieuw abonnement afsluiten, dan kunnen onze specialisten u hierover adviseren.

Alle landelijke aanbiedingen en abonnementen van de bekende providers kunt u bij ons afsluiten in de winkel. Samen met u gaan wij op zoek naar het abonnement dat bij u past mét toestel of sim only.

gratis dataoverdracht

Inclusief GRATIS data overdracht van uw oude toestel! Dus bij ons profiteert u van de online prijzen, maar krijgt u de service die u kunt verwachten van een winkel.

In combinatie met een abonnement of bij verlenging/overstappen gelden bij ons vaak dezelfde goedkopere telefoonprijzen (korting op de toestelprijs) als online bij bijvoorbeeld KPN, ODIDO, Vodafone, Ben, Lebara etc.

Neem contact met ons op via de mail of kom langs in de winkel en dan gaan wij samen met u op zoek naar een abonnement dat bij u past!

Bel direct

Abonnement met nieuwe telefoon of Sim only abonnementen van KPN. 5G is standaard inbegrepen bij een mobiel abonnement van KPN. En krijg je gratis zolang je abonnement loopt. Daarmee internet je sneller en veiliger via een smartphone die 5G ondersteunt.

Abonnement met nieuwe telefoon of Sim only abonnementen van ODIDO.
Meer of minder data? Stel maandelijks bij, omhoog of omlaag. Kies voor 4G of 5G. Naast de gewone voordelen die voor iedere provider geldt, geniet je bij ODIDO van extra Sim Only voordeel!

Razendsnel internet en 24/7 premium service. Met Vodafone geniet je van supersnel internet.

Onbeperkt bellen en sms’en. Belt u vaak? Voor maar 1 euro per maand bel en sms je al onbeperkt. Je zet de optie aan- en uit wanneer je wil in MyLebara.

Betrouwbaar ODIDO netwerk. Maandelijks opzegbaar Sim only