Info

Welkom bij - GSM Berkel

GSM Berkel is de specialist in gemeente Lansingerland op het gebied van reparaties van smartphones, tablets en laptops. GSM Berkel biedt complete service voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. In onze winkel verkopen wij iPhones en losse toestellen van merken als Samsung, Huawei en Sony. Ook kunt u bij ons terecht voor bescherming voor uw device (hoesjes, screenprotectors) en andere accessoires. Op zoek naar een nieuw abonnement met of zonder toestel? Ook dan kunnen we u verder helpen. Alle landelijke aanbiedingen en abonnementen van de bekende providers (zoals KPN, T-Mobile, Vodafone en Tele2) kunt u bij ons afsluiten in de winkel. Het grote voordeel hiervan is dat u profiteert van de online aanbieding, maar de service geniet die u kunt verwachten van een winkel. GSM Berkel is de plek voor alles wat met uw telefoon of tablet te maken heeft.

Zes dagen per week zijn wij geopend en staan we voor u klaar in onze winkel in Berkel en Rodenrijs, per telefoon of per email. U bent vrij om bij ons langs te komen in de winkel binnen onze openingstijden. Zeker zijn van snelle afhandeling? Of kunt u alleen na kantoortijden? Bel ons dan eerst voor een afspraak.

U vind ons aan de
Herenstraat 24 in Berkel en Rodenrijs.

icon 01 2

Aantal Tevreden Klanten

28916

icon 02 2

Totaal Verkochte Telefoons

18694

icon 03 2

Gerepareerde Telefoons

29589

icon 04 2

Hoeveelheid Jaar Ervaring

12

thierry cropped2020

Thierry Steenweg

Ik ben in 2011 begonnen als weekendhulp bij The Phone House in Berkel centrum. Zeker in het begin heb ik het daar ontzettend naar mijn zin gehad, niet alleen door mijn collega's maar zeker ook door de klanten. Toen The Phone House op een gegeven moment weg ging uit Berkel kwam daar 't Telecomhuys voor terug. In de drie jaar dat ik voor 't Telecomhuys werkte heb ik net als bij The Phone House met veel plezier mensen geholpen met het uitzoeken van hun nieuwe telefoon en met het leveren van de service die hier bij komt kijken. Het contact met de klanten is wat mijn werk leuk maakt en ook leuk houdt. Bij GSM Berkel ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van accessoires, abonnementen en toestellen. Ook krijg ik de kans mij te ontwikkelen in de reparaties van telefoons en tablets.

karin cropped

Karin

Hoi ik ben Karin woonachtig in Berkel en Rodenrijs en voor vele een bekend gezicht. Na jaren gewerkt te hebben als verkoop medewerker bij diverse bedrijven in en om Berkel heb ik nu mijn draai gevonden bij GSM Berkel. Ik heb sinds jongs af aan al interesse in telecom producten en volg ook de lanceringen van nieuwe toestellen op de voet. Daarnaast vind ik het super leuk om in de winkel te staan en klanten te helpen om een geschikt toestel, met of zonder abonnement, te vinden.

dennis cropped

Dennis de Hoog

Sinds 2004 ben ik actief als zelfstandig ondernemer. Sinds mijn jeugd heb ik affiniteit en interesse in electronica. In mijn vrije tijd houd ik van klussen en ben ik vaak bezig met het repareren en ontwikkelen van diverse zaken. Naast mijn huidige bedrijf Ludi Trading,www.ludi.nu tevens webshop, ben ik in 2009 GSM Berkel gestart. De diversiteit in werkzaamheden vanuit beide bedrijven maken de combinatie interessant en dynamisch. Er is ook een hele belangrijke overeenkomst en dat is dat een professionele en persoonlijke dienstverlening voor de particuliere en zakelijke markt centraal staat!