Info

Welkom bij -GSM Berkel

GSM Berkel is de specialist in gemeente Lansingerland op het gebied van reparaties van smartphones, tablets en laptops. GSM Berkel biedt complete service voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. In onze winkel verkopen wij iPhones en losse toestellen van merken als Samsung en Apple. Ook kunt u bij ons terecht voor bescherming voor uw device (hoesjes, screenprotectors) en andere accessoires. Op zoek naar een nieuw abonnement met of zonder toestel? Ook dan kunnen we u verder helpen. Alle landelijke aanbiedingen en abonnementen van de bekende providers (zoals KPN, ODIDO, Vodafone en Ben) kunt u bij ons afsluiten in de winkel. Het grote voordeel hiervan is dat u profiteert van de online aanbieding, maar de service geniet die u kunt verwachten van een winkel. GSM Berkel is de plek voor alles wat met uw telefoon of tablet te maken heeft.

Zes dagen per week zijn wij geopend en staan we voor u klaar in onze winkel in Berkel en Rodenrijs, per telefoon of per email. U bent vrij om bij ons langs te komen in de winkel binnen onze openingstijden. Zeker zijn van snelle afhandeling? Of kunt u alleen na kantoortijden? Bel ons dan eerst voor een afspraak.

U vind ons aan de
Herenstraat 24 in Berkel en Rodenrijs.

4.6
Gebaseerd op 245 beoordelingen
powered by Google
Wietske van der WielWietske van der Wiel
11:57 03 Feb 24
Hele fijne eigenaar top service
monique vd bulkmonique vd bulk
16:13 01 Feb 24
Nieuw abonnement van kpn met nieuw toestel gehaald. Alles geïnstalleerd en bellend weer de deur uit. Super service
H de JongH de Jong
09:49 25 Jan 24
Super service direct mijn kan abonnement verlengd met meer data en minder geld.fijne service
Robbert KerverRobbert Kerver
17:03 10 Jan 24
Wat een top service weer. Vodafone abonnement met galaxy s23 ultra zelfde prijs als vodafone maar de service van een winkel
TLTL
18:20 18 Dec 23
Super goede service! Alle data op mijn nieuwe telefoon overgezet en met een goed werkende nieuwe telefoon naar huis. Daar kan geen (internet)winkel of Mediamarkt tegen op. Bedankt Dennis en Luuk.
Danny SteerDanny Steer
15:09 27 Oct 23
Super vriendelijk personeel en top service !!! Mocht ik weer problemen hebben met me Tel !!! Zal ik zeker weer naar Gsm Berkel gaan !!!
Thijs de KruijffThijs de Kruijff
13:05 09 Jul 23
Snelle en goede service, vooral die ene Luuk doet het erg goed. Je kan ze alles vragen dus als er weer iets aan mijn telefoon mankeert kom ik zeker weer langs
shalin ramsingshalin ramsing
10:59 21 May 23
Dit zijn helden, bleven tot na werktijd om een restore probleem van iphone op te lossen. Missie geslaagd alle data is er nog. Ze probeerden ook niet allerlei andere reparaties of producten aan te smeren maar gewoon voor een heel schappelijk bedrag opgelost!
Ronald Van MarrewijkRonald Van Marrewijk
08:16 20 Apr 23
Een nieuwe telefoon aangeschaft en van te voren door GSM berkel heel goed geïnformeerd over de toestelkeuze. Deze was direct leverbaar. Lader,screenprotector en hoesje ook meteen erbij gekocht was gewoon op voorraad. Gegevens van de oude mobiel zetten ze bij mij gratis over. Topservice, en concurerend met internetprijzen! Aanrader!
js_loader
icon 01 2

Aantal Tevreden Klanten

31498

icon 02 2

Totaal Verkochte Telefoons

12053

icon 03 2

Gerepareerde Telefoons

68324

icon 04 2

Aantal jaar ervaring

17

IMG_8431 scaled

Dave

Ik ben begonnen bij GSM Berkel in begin 2023 toen ik 17 was. Ik ben bij GSM Berkel gekomen vanwege mijn interesse voor telefoons. Naast deze baan doe ik een opleiding bij LOI als junior accountmanager. Bij GSM Berkel doe ik veel ervaring op met verkopen en met de telecom wereld in Nederland. En die kennis benut ik ook bij mijn opleiding.

IMG_8429 scaled

ALI

Ik ben Ali ik heb ervaring met telefoon reparaties sinds 2016 Ik heb hiervoor bij een bedrijf gewerkt en Ik vond het tijd voor verandering. Dus ik zocht naar een niewe werkplek. En kwam een vacature tegen bij GSM Berkel.

dennis cropped

Dennis de Hoog

Sinds 2002 ben ik actief als zelfstandig ondernemer. De diversiteit in werkzaamheden vanuit beide bedrijven Ludi Tading en GSM Berkel maken de combinatie interessant en dynamisch. De overeenkomst is dat een professionele en persoonlijke dienstverlening voor de particuliere en zakelijke klanten centraal staat!

IMG_5900

Luuk

Ik ben Luuk ben 16 en woon in Berkel en Rodenrijs. Ik werk sinds 2022 bij GSM Berkel Partime vanwege mijn Havo opleiding. Ik zie deze baan als een goede opstap voor het leven van een volwassene. Je leert over allerlei zaken in het dagelijks leven door gesprekken met klanten. Ook is het fijn als je een klant kan helpen door ze minder geld te laten betalen voor meer. Want wie wil dat nou niet!