Losse toestellen

Losse toestellen

Alle toestellen van de bekende merken zijn bij ons te koop. Slechts een beperkte collectie vind u hier online.

Dus kom vooral bij ons langs in de winkel voor andere modellen en merken, of neem contact met ons op via de mail. Ook hebben wij in de winkel een ruime collectie aan accessoires en bescherming voor uw devices.

Let op: Alle landelijke (actie)prijzen en aanbiedingen van de bekende providers kunt u ook bij ons afsluiten in de winkel. In combinatie met een abonnement of bij verlenging/overstappen gelden bij ons Vaak dezelfde goedkopere telefoonprijzen (korting op de toestelprijs) als online bij bijvoorbeeld KPN,ODIDO, Vodafone, Ben etc.

Inclusief GRATIS data overdracht van uw oude toestel! Dus bij ons profiteert u van de online prijzen, maar krijgt u de service die u kunt verwachten van een winkel.

Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten en modelwijzigingen. Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Voor exclusieve modellen en specifieke kleuren gelden mogelijk hogere prijzen op basis van de geldende marktprijs.

Staat uw favoriete smartphone er niet tussen? Ook deze kunnen wij voor u leveren. Voor de prijs kunt u contact met ons opnemen.

Bel direct